Våre tjenester

Totalentrepriser

Ved totalentrepriser tar vi hånd om hele prosessen for deg.  Dette vil si at du slipper å organisere når de ulike håndverkerne skal komme eller når ting skal bestilles. Entreprenør K. Holseter AS har lang erfaring som totalentreprenør og har da alt ansvaret for at jobben blir gjort i henhold til avtale. Vi sørger for at underleverandører kommer til riktig tid, at varene blir bestilt når de skal og at avfall håndteres på riktig måte.

Tegning, prosjektering og byggesøkad

Uavhengig av om du skal bygge nytt, bygge på eller bygge om, kan Entreprenør K. Holseter AS hjelpe deg med hele prosessen. Vi kan tegne bygget og planlegge alle detaljene sammen med deg så du får bygget tilpasset etter dine ønsker og behov. Vi sender også byggesøknad for deg! Vi har lang erfaring innen faget og tilbyr alt innen tømrertjenester og betongarbeider.

Nybygg

Drømmer du om å bygge ditt eget hus akkurat slik du vil ha det? Det å bygge nytt hus er et stort prosjekt og det er mye å tenke på. Det er derfor viktig å ha noen med god kunnskap om nybygg med på laget. Entreprenør K. Holseter AS har lang erfaring i å bygge både leilighetsbygg og eneboliger, og sørger for at hele prosessen blir enklest mulig for deg.

Ombygging og tilbygg

Har behovene endret seg og du trenger å bygge om eller bygge på huset? Entreprenør K. Holseter AS utfører alt fra store prosjekter med ombygging av hele boliger til tilbygg etter dine ønsker. Vår jobb er å tilpasse boligen etter ditt behov og sørge for god kvalitet underveis i prosessen.

Restaurering og rehabilitering

Bor du i et eldre hus som har behov for oppgraderinger? Eller kanskje du trenger å pusse opp badet, bytte vinduer eller skifte tak? Entreprenør K. Holseter AS har lang erfaring med alle typer rehabilitering av bygg. Vi har både modernisert hus fra ulike tidsepoker til topp moderne boliger og restaurert hus fra 1800-tallet i original stil.

Våtrom

Har du behov for å pusse opp badet eller vaskerommet? Entreprenør K. Holseter AS har lang erfaring med renovering av våtrom. Flere av våre ansatte har våtromskurs og vi jobber alltid etter våtromsnormen når vi planlegger og bygger våtrom.

Asbestsanering

Er det asbest i bygget og du skal renovere, må dette fjernes. Håndtering av asbest skal kun gjøres av noen med godkjent asbestkurs, noe flere av de ansatte i Entreprenør K. Holseter AS har. Vi kan tilby både innendørs- og utvendig asbestsanering.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle